woensdag 29 juli 2015

De enige echte mandala kleur posters

De enige echte mandala kleur posters

Ik was nog wat huiverig om de mandala kleurposters uit te pakken. Ze zijn zo ontzettend groot! 60x60 cm is een hele oppervlakte om te kleuren.

Er bestaan in totaal 9 mandala kleur posters verdeeld over 3 kokers, namelijk groen, rood en paars.

Uit de groene koker heb ik een mandala gekozen die volgens mij de minste priegelwerk zou hebben. Ik heb ervoor gekozen om met de twin-tuscher markers van Flying Tiger te kleuren, 4 verschillende kleuren roze en 2 verschillende kleuren grijs. Deze markers zitten verpakt per 3 en kosten € 3,00. Nadeel van deze markers is dat ze doordrukken. Maar na 3 avonden kleuren was de eerste poster toch een feit.


En ik moet zeggen, het werkt toch best verslavend. Dus heb ik vol goede moed een tweede poster uit mijn koker gehaald. Toch weer de twin-tuscher markers gebruikt, 3 verschillende kleuren blauw, 3 verschillende kleuren groen en 2 verschillende kleuren grijs. Halverwege het proces was mijn lichtgrijze marker leeg, terwijl ik nog een hele rand wilde doen. Aangezien ze uitverkocht zijn bij de winkel, heb ik die rand met de kleur zwart afgemaakt.


De enige echte mandala kleur posters zijn o.a. te bestellen bij https://www.bruna.nl/cadeau/de-enige-echte-mandalakleurposters-9789045318288. Ze kosten € 12,50 per koker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten